Kopiering fra denne side er ikke tilladt.
Skip to content
: 44408852
: post@fsoa.dk

Nyt fra foreningen september 19

Nyt fra foreningen september 19

Læsetid: 2 minutter
  • Hvorfor er vi begyndt at tilbyde merchandise?
  • Har foreningen penge til lager?
  • Hvor er trykkeri placeret?
  • Vi er begyndt at tilbyde merchandise, fordi vi har fået flere opfordringer til det.
  • Vi har ikke eget lager, alt merchandise laves på ordre og sendes direkte fra trykkeri.
  • Vi har lavet aftale med 3 forskellige producenter et amerikansk/europæisk kaldet Printful, deres produkter findes i selve butikken på siden
  • Derudover har vi også lavet en mindre aftale med spreadshirt.dk som er en tysk virksomhed
  • Sidst men ikke mindst har vi lavet en aftale med et dansk trykkeri, hvor vi kan få tryk på produkter fra you.dk, dette skal dog bestilles manuelt, hvorfor vi ikke har lagt det på siden endnu, dette trykkeri er lokaliseret i Guldborgsund kommune, der skal derfor betales for forsendelse til alt andet end Vordingborg og Guldborgsund kommuner.

    Alle priser fremgår af butik og link til spreadshirt.dk

Nærmeste fremtid..

Vores sygemeldte formand vil om ca. 14 dage komme med en udtalelse om sin fremtid i foreningen, vi i bestyrelsen kender godt til planen, og støtter ham i alle de udfordringer, han desværre slås med helbredsmæssigt.

Vi vil også minde om vores debatforum 23 november fra 11-16 Frisegade 25 4800 Nykøbing Falster, husk det er gratis at deltage ved hurtig tilmelding, vi tillader os dog at tage et beskedent beløb for lidt forplejning, kaffe-prisen er naturligvis ad libitum, der kommer gode oplæg fra: kommunalpolitiker, fagperson, fleksjobber, erfaren bisidder, samt flere fra bestyrelsen. Tilmelding HER

Samme dag holder vi også lige den årlige generalforsamling, hvor vi blandt andet skal bestemme kontingent for 2020 og så er der forslag til forenkling og præcisering af vedtægter. Denne starter kl.09:45 i samme lokaler og er åben for alle medlemmer med stemmeret.

Facebook Kommentar

%d bloggers like this: