Læsetid: 2 minutter

Foreningen har siden den blev stiftet hjulpet langt over 1000 borgere til afgørelser der gav mening, det er blevet gjort med viden, empati og individuelt tilpasset skrivelser/klager.

Vi oplever desværre alt for tit utaknemmelighed for hjælpen, hvilket naturligvis for langt de fleste skyldes at de nu får den ro, de har behov for.

Vi har også en forståelse for at man efter man har fået hjælp “glemmer”, at støtte kampen for anstændighed og dermed ikke betaler kontingent, det er dog enormt ærgerligt, da kontingentet alene bruges på at holde driften og hjælpen igang, blandt fuldstændig ulønnede og frivillige kamphaner.

Netop dem som har set at det virker, har fået en lidt bedre økonomi end dem som er fanget i hamsterhjulet, og de støtter så ikke længere op…

I dag på www.denoffentlige.dk er der en beretning om et større privat “hjælpe” firma, som anklages for at bedrage udsatte borgere, vi tager naturligvis afstand fra den slags. Hvis man er kunde/klient i en forretning skal man naturligvis kun betale for det aftalte produkt, vi kender til betingelserne i det omtalte firma og betingelserne er formuleret så de kan forstås på flere måder.

Hvad ønsker vi at sige?

Vi har behov for flere medlemmer og frivillige der vil gøre og give en indsats for at hjælpe andre.

Kontingent 2019 er fastsat til 60,- kr. som går til at dække:

  1. Telefonomstillingsbord, så man i telefontiden altid kan få fat i en på det samme nummer.
  2. Vejledning i rettigheder og pligter.
  3. Mulighed for bisidderhjælp i hele landet.
  4. Mulighed for individuel tilpasset klageskrivelse, hvor de væsentlige punkter bliver fremhævet.
  5. Mulighed for en fremtid der giver mening for dig.

Bliv medlem HER

Facebook Kommentar

Kommentar